1. gps tracker kat

De top 10 beste gps tracker kat van 2023

Bezorgd over waar je kat zijn dagen doorbrengt als je aan het werk bent?

Geen nood, met de beste gps tracker kat kun je gemakkelijk bijhouden waar je harige vriend zich bevindt. Onze gids helpt je de perfecte gps tracker kat voor jouw behoeften te vinden, gebaseerd op de bevindingen van ons onderzoeksteam.

10 goede gps tracker kat voor je viervoeter

De top 10 beste [product_mv] voor je viervoeter zijn natuurlijk zeer belangrijk om te vinden. Je wilt namelijk dat je beste vriend alleen de beste  [product_ev] krijgt. Daarom is het zeker goed om eens op onderzoek uit te gaan naar de beste  [product_ev] voor jouw beste vriend. 

Op deze pagina vind je een hele hoop verschillende [product_mv]. Om precies te zijn gaat het om 10 verschillende [product_mv] die we graag met je delen. De  [product_mv] vergelijken kun je daarom eenvoudig via onze website doen, zonder dat je hier een hele hoop tijd in hoeft te steken. 

Alle informatie over de [product_mv] 

Alle informatie die je over de [product_mv] nodig hebt, kun je eenvoudig op onze pagina vinden. Op die manier kun je jouw huisdier het beste geven wat ze verdienen. Een [product_ev] test wordt altijd uitgevoerd, zodat we zeker weten dat we alleen het beste aan je huisdieren weten te geven. 

De best geteste [product_mv] staat uiteraard op nummer 1, maar we hebben hoop andere opties voor je op onze website staan. Dit doen wij bewust, zodat er voor iedere huisdier wel een ideale [product_ev] tussen zit. Een goede [product_ev] vinden hoeft niet moeilijk te zijn, als je weet waar je precies moet zoeken. 

De [product_mv] worden getest

Alle [product_mv] worden uiteraard getest voordat we ze op onze website zetten. We kijken naar de kwaliteit en de mogelijkheden die de [product_mv] met zich mee brengen. De top 10 [product_mv] is voor iedereen bedoeld en daarom willen we er ook voor zorgen dat je eenvoudig een [product_mv] kopen kunt. 

Samen met onze deskundigen hebben we gekeken naar wat is de beste [product_mv]? Zodra we dit antwoord hadden hebben we direct onze website helemaal aangepakt. Op die manier bieden we alleen de beste [product_mv] aan, zodat je huisdier hier een geruime tijd van kan gaan genieten. Je hoeft dan niet bang te zijn om een miskoop te begaan.

De top 10 gps tracker kat

Weenect CATS² GPS Tracker voor katten

5/5

De Weenect CATS² GPS Tracker voor katten is de perfecte manier om je katachtige vriend in de gaten te houden. Met GPS tracking en geen afstandslimiet weet je altijd waar je kat is. Het waarschuwingssysteem laat je weten als je kat wegloopt, en de trainingsfunctie helpt je je kat binnen het gewenste territorium te houden. De 72 uur durende batterijduur en het waterdichte ontwerp maken deze tracker perfect voor elk avontuur. En met applicaties voor zowel iOS als Android heb je overal toegang tot de informatie van je kat. Kies uit een van de drie abonnementen om de perfecte pasvorm voor jou en je kat te vinden.

GPS Tracker voor honden + Katten

5/5

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line GPS tracker voor je hond of kat, dan is de GPS Tracker 4G voor Honden Katten de perfecte keuze. Deze tracker heeft 4G ondersteuning voor real-time online locatie tracking, en is ook IP65 waterdicht voor extra bescherming. Bovendien maakt de gratis app het gemakkelijk om de locatie van je huisdier altijd in de gaten te houden.

Tractive CAT GPS Tracker

5/5

Als je een katteneigenaar bent, dan weet je hoe nieuwsgierig en avontuurlijk onze katachtige vrienden kunnen zijn. Maar die nieuwsgierigheid kan hen soms in gevaar brengen. Met de Tractive GPS CAT 4 Cat GPS Tracker Activity Monitor weet je altijd waar je kat is en waar ze geweest is. Dit eenvoudig te gebruiken apparaat wordt aan vrijwel elke kattenhalsband bevestigd en synchroniseert met de gratis Tractive GPS app. Zodra je je apparaat en abonnement hebt ingesteld, kun je beginnen met het volgen van elke beweging van je kat. Je kunt ook hun activiteitsniveau in de gaten houden om er zeker van te zijn dat ze gezond en actief blijven. En als ze ooit toevallig afdwalen, kun je de app gebruiken om ze snel en gemakkelijk te lokaliseren. Geef jezelf gemoedsrust in de wetenschap dat je harige vriend altijd veilig is met de Tractive GPS CAT 4 Cat Tracker Activity Monitor.

GPS Tracker Kat TK911 met halsband

5/5

Introductie van de GPS Tracker Cat TK911! Met zijn 500mAh batterij, waterdichte IP66 classificatie en real-time tracking is onze halsband je perfecte metgezel om je katten en kleine huisdieren in de gaten te houden. Met dit product hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde abonnementen of instellingen - plaats gewoon een 2G netwerk SIM kaart in de GPS tracker, stel de juiste APN informatie in, en je kunt aan de slag! Je kunt dan inloggen op onze gratis telefoon app of PC platform, waar je kennis kunt maken met je geliefde harige familieleden. Dus of je nu hun dagelijkse uitstapjes in de gaten wilt houden of je gewoon zorgen maakt dat ze onbeperkt van huis op verkenning gaan, de GPS Tracker Cat TK911 geeft je de ultimane gemoedsrust dat je huisdieren altijd veilig zijn. Houd je dierbaren altijd binnen handbereik met deze geweldige tracking halsband.

Nog meer producten:

Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat

5/5

De Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier is de perfecte manier om je harige vriend in de gaten te houden. De tracker biedt live tracking via een app, zodat je altijd kunt zien waar je huisdier is. Daarnaast heeft de tracker een geschiedenisweergave, zodat je kunt zien welke routes je huisdier heeft afgelegd. De mini GPS tracker is ingebouwd in de halsband, zodat je huisdier er geen last van heeft. En in geval van nood heeft de tracker een SOS-functie die je waarschuwt. Met zijn IP67 waterdichtheid is de tracker bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is het veiligheidsbereik instelbaar, zodat je het kunt aanpassen aan je behoeften. De Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier is de perfecte manier om je huisdier veilig en gelukkig te houden.

Magnificos gps tracker kat + hond

5/5

Als je altijd op zoek bent naar je viervoeter, is de Magnificos GPS Tracker Kat Hond de perfecte oplossing. Dit oplaadbare en waterdichte apparaat wordt bevestigd aan de halsband van je huisdier, zodat je altijd hun locatie in de gaten kunt houden. Het ingebouwde GPS volgsysteem gebruikt zowel cellulaire als satellietnetwerken om real-time updates te geven, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je je harige vriend kwijtraakt.

Mini GPS tracker Kat + Hond

5/5

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line GPS tracker, zoek dan niet verder dan het Mini GPS Tracker Tracking Systeem. Dit krachtige volgsysteem is perfect voor het volgen van auto's, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. Met zijn kleine formaat en gebruiksvriendelijke ontwerp is de Mini GPS Tracker perfect voor iedereen die zijn bezittingen goed in de gaten wil houden. De Mini GPS Tracker maakt gebruik van de nieuwste GPS technologie om je real-time updates te geven over je gevolgde bezittingen. Waar ter wereld je ook bent, je kunt altijd precies zien waar je auto, scooter, motor of boot zich bevindt. Je kunt zelfs aangepaste waarschuwingen instellen, zodat je onmiddellijk bericht krijgt als je gevolgde voorwerp zich buiten een bepaald gebied beweegt. De Mini GPS Tracker is ook geweldig voor het volgen van kinderen en huisdieren. Of je je nu zorgen maakt dat ze afdwalen of verdwalen, deze tracker geeft je gemoedsrust doordat hij je altijd precies laat weten waar ze zijn. Je kunt zelfs veilige zones instellen en waarschuwingen ontvangen als ze in een onveilig gebied komen. Wat je ook nodig hebt, het Mini GPS Tracker Volgsysteem voldoet er zeker aan. Met zijn eenvoudig te gebruiken ontwerp en realtime volgmogelijkheden is deze tracker een must-have voor iedereen die zijn bezittingen goed in de gaten wil houden.

Bluetooth tracker

5/5

Als je bent zoals de meeste mensen, ben je waarschijnlijk wel eens wat kwijtgeraakt. Sleutels, portemonnees, telefoons, noem maar op, je bent het waarschijnlijk kwijtgeraakt. Maar wat als er een manier was om je spullen nooit meer kwijt te raken? Introductie van de bluetooth tracker! Dit handige apparaatje bevestig je aan al je spullen en maakt via bluetooth technologie verbinding met je telefoon. Dus als je bijvoorbeeld ooit je sleutels verliest, kun je gewoon de bluetooth tracker app openen en ze lokaliseren! De app toont je ook de laatst bekende locatie van je sleutels, dus zelfs als ze niet binnen het bereik van je telefoon zijn, kun je ze toch terugvinden. En het is niet alleen voor sleutels - je kunt de bluetooth tracker aan zowat alles bevestigen. Plak hem op je portemonnee, camera, laptop - alles wat je niet wilt verliezen! En als je toevallig toch iets verliest waaraan een bluetooth tracker is bevestigd, maak je dan geen zorgen - de app laat je ook zien waar het voor het laatst gezien is, zodat je meer kans hebt het terug te vinden.

Mini GPS Tracker Kind + Huisdier

5/5

Maak je je zorgen dat je kind, huisdier of familielid verdwaalt? Of misschien ben je bezorgd over diefstal van je auto of andere waardevolle eigendommen? Hoe dan ook, de SEZGoods Mini A8 Real Time GPS/GPRS Tracker is de perfecte oplossing voor jou. Deze handige kleine tracker bevat de nieuwste GPS tracking technologie, zodat je altijd kunt weten waar je geliefde is - of, als je ergste vrees uitkomt, waar je gestolen eigendommen zich bevinden. De tracker is gemakkelijk te gebruiken en heeft een lange stand-by tijd, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij altijd klaar staat als je hem nodig hebt.

Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind + Huisdier

5/5

De Sinotrack smart GPS tracker is een klein, licht en betrouwbaar apparaatje voor het traceren van locatiegegevens van je geliefden of kostbare bezittingen. Een perfecte keuze voor degenen die betrouwbare real-time tracking nodig hebben voor hun kinderen, oudere familieleden, huisdieren of kostbaarheden, de Sinotrack vereist geen abonnements- of activeringskosten - gewoon een GSM SIM-kaart plaatsen en je kunt aan de slag! Met behulp van de nieuwste GPS-technologie kan de Sinotrack de gebruiker nauwkeurige volginformatie geven. Het is ook uitgerust met een reeks andere functies, zoals een SOS-knop voor noodsituaties, een tweeweg-belfunctie om in contact te blijven met je tracker, en een waarschuwing voor lege batterijen om ervoor te zorgen dat je nooit op een kritiek moment de stroom verliest. Het apparaat is ook IPX6 waterdicht, waardoor het ideaal is voor gebruik in alle weersomstandigheden. Met zijn compacte formaat en betaalbare prijskaartje is de Sinotrack smart GPS tracker een essentieel hulpmiddel voor iedereen die gemoedsrust nodig heeft als het gaat om de veiligheid van zijn dierbaren of bezittingen.

Onze laatste woord over gps tracker kat

Nu je dit informatieve artikel hebt doorgelezen, heb je hopelijk een beter inzicht in welk GPS tracker kat product het beste bij jouw behoeften past. Als er nog onduidelijkheden of vragen onbeantwoord blijven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team helpt je graag om het juiste product voor je katachtige vriend te kiezen.

We hebben uiteraard nog wel enkele woorden over de [product_mv] voor je huisdier. Wij vinden het namelijk belangrijk om transparant te zijn. Dit doen wij door de ervaringen [product_mv] online te hebben staan. Op die manier kun je precies zien welke mogelijkheden er zijn en wat andere mensen van de [product_ev] vonden. 

Voor iedere huisdierhouder is het belangrijk om een goede [product_mv] te vinden voor hun huisdieren. Daarom hebben we deze top 10 [product_mv] opgesteld. Alles huisdierliefhebbers kunnen op die manier een goede [product_ev] vinden, zonder hier uren naar te zoeken.

Disclaimer: Huisdierenwiki.nl promoot webshops als Bol via advertentie programma’s om commissies te genereren.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over gps tracker kat

Bij onze test hebben wij alle mogelijke gps tracker kat bestudeerd. Deze producten hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd, waardoor wij een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij de bovenstaande 10 beste gps tracker kat uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Wij hebben ons alleen op ons eigen onderzoek gebaseerd voor het samenstellen van deze top 10. Het is dus niet zo dat een fabrikant of merk ons ‘om kan kopen’ voor een hogere ranking.

De beste gps tracker kat koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.