Top 10 gps tracker kat - Beste gps tracker kat van 2024

Laatst bijgewerkt: 2 mei 2024

Bezorgd over waar je kat zijn dagen doorbrengt als je aan het werk bent?

Geen nood, met de beste gps tracker kat kun je gemakkelijk bijhouden waar je harige vriend zich bevindt. Onze gids helpt je de perfecte gps tracker kat voor jouw behoeften te vinden, gebaseerd op de bevindingen van ons onderzoeksteam.

Beste 10 gps tracker kat - gps tracker kat test

De beste gps tracker kat aankopen voor je viervoeter is erg belangrijk. Je wilt namelijk dat je beste vriendje ook de beste  gps tracker kat krijgt die hij verdient. Daarom is het zeker goed om eens op onderzoek uit te gaan naar de beste  gps tracker kat voor jouw beste vriend.

Bij ons op huisdierenwiki.nl vind je een divers aanbod aan gps tracker kat. We delen 10 goede gps tracker kat met je die we kunnen aanbevelen. De  gps tracker kat met elkaar vergelijken kun je eenvoudig via onze pagina doen zodat jouw keuze voor een nieuwe gps tracker kat iets makkelijker wordt.

Best geteste gps tracker kat

Alle informatie die je over de gps tracker kat nodig hebt om de juiste keuze te maken kun je bij ons op huisdierenwiki.nl vinden. Op deze manier kun je jouw huisdier het beste geven wat ze verdienen. Een gps tracker kat vergelijking wordt altijd uitgevoerd zodat we zeker weten dat we alleen het beste aan je huisdieren adviseren.

De best geteste gps tracker kat staat uiteraard op nummer 1 maar we een top 10 samengesteld van 10 goede gps tracker kat. Dit doen we bewust zodat er voor ieder huisdier wel een ideale gps tracker kat tussen zit. Een goede gps tracker kat vinden hoeft niet moeilijk te zijn als je onze top 10 bekijkt.

gps tracker kat test uitgelegd

Alle gps tracker kat worden onderzocht en bekeken voor ze in onze top 10 komen en op de website worden geplaatst. We kijken naar de kwaliteit en de opties die de gps tracker kat met zich mee brengen. De top 10 gps tracker kat is voor iedereen bedoeld en daarom willen we er ook voor zorgen dat je eenvoudig een gps tracker kat kopen kunt. 

Samen met onze experts hebben we gekeken naar wat de beste gps tracker kat is. Zodra we dit antwoord concreet hadden, hebben we direct onze website helemaal aangepakt. Op die manier bieden we alleen de beste gps tracker kat aan zodat je huisdier hier een geruime tijd van kan gaan genieten. Je hoeft niet bang te zijn om een miskoop te begaan.

Bekijk onze top 10 gps tracker kat

Weenect CATS² GPS Tracker voor katten

5/5

De Weenect CATS² GPS Tracker voor katten is de perfecte manier om je katachtige vriend in de gaten te houden. Met GPS tracking en geen afstandslimiet weet je altijd waar je kat is. Het waarschuwingssysteem laat je weten als je kat wegloopt, en de trainingsfunctie helpt je je kat binnen het gewenste territorium te houden. De 72 uur durende batterijduur en het waterdichte ontwerp maken deze tracker perfect voor elk avontuur. En met applicaties voor zowel iOS als Android heb je overal toegang tot de informatie van je kat. Kies uit een van de drie abonnementen om de perfecte pasvorm voor jou en je kat te vinden.

GPS Tracker voor honden + Katten

5/5

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line GPS tracker voor je hond of kat, dan is de GPS Tracker 4G voor Honden Katten de perfecte keuze. Deze tracker heeft 4G ondersteuning voor real-time online locatie tracking, en is ook IP65 waterdicht voor extra bescherming. Bovendien maakt de gratis app het gemakkelijk om de locatie van je huisdier altijd in de gaten te houden.

Tractive CAT GPS Tracker

5/5

Als je een katteneigenaar bent, dan weet je hoe nieuwsgierig en avontuurlijk onze katachtige vrienden kunnen zijn. Maar die nieuwsgierigheid kan hen soms in gevaar brengen. Met de Tractive GPS CAT 4 Cat GPS Tracker Activity Monitor weet je altijd waar je kat is en waar ze geweest is. Dit eenvoudig te gebruiken apparaat wordt aan vrijwel elke kattenhalsband bevestigd en synchroniseert met de gratis Tractive GPS app. Zodra je je apparaat en abonnement hebt ingesteld, kun je beginnen met het volgen van elke beweging van je kat. Je kunt ook hun activiteitsniveau in de gaten houden om er zeker van te zijn dat ze gezond en actief blijven. En als ze ooit toevallig afdwalen, kun je de app gebruiken om ze snel en gemakkelijk te lokaliseren. Geef jezelf gemoedsrust in de wetenschap dat je harige vriend altijd veilig is met de Tractive GPS CAT 4 Cat Tracker Activity Monitor.

GPS Tracker Kat TK911 met halsband

5/5

Introductie van de GPS Tracker Cat TK911! Met zijn 500mAh batterij, waterdichte IP66 classificatie en real-time tracking is onze halsband je perfecte metgezel om je katten en kleine huisdieren in de gaten te houden. Met dit product hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde abonnementen of instellingen - plaats gewoon een 2G netwerk SIM kaart in de GPS tracker, stel de juiste APN informatie in, en je kunt aan de slag! Je kunt dan inloggen op onze gratis telefoon app of PC platform, waar je kennis kunt maken met je geliefde harige familieleden. Dus of je nu hun dagelijkse uitstapjes in de gaten wilt houden of je gewoon zorgen maakt dat ze onbeperkt van huis op verkenning gaan, de GPS Tracker Cat TK911 geeft je de ultimane gemoedsrust dat je huisdieren altijd veilig zijn. Houd je dierbaren altijd binnen handbereik met deze geweldige tracking halsband.

Nog meer producten:

Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat

5/5

De Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier is de perfecte manier om je harige vriend in de gaten te houden. De tracker biedt live tracking via een app, zodat je altijd kunt zien waar je huisdier is. Daarnaast heeft de tracker een geschiedenisweergave, zodat je kunt zien welke routes je huisdier heeft afgelegd. De mini GPS tracker is ingebouwd in de halsband, zodat je huisdier er geen last van heeft. En in geval van nood heeft de tracker een SOS-functie die je waarschuwt. Met zijn IP67 waterdichtheid is de tracker bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is het veiligheidsbereik instelbaar, zodat je het kunt aanpassen aan je behoeften. De Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier is de perfecte manier om je huisdier veilig en gelukkig te houden.

Magnificos gps tracker kat + hond

5/5

Als je altijd op zoek bent naar je viervoeter, is de Magnificos GPS Tracker Kat Hond de perfecte oplossing. Dit oplaadbare en waterdichte apparaat wordt bevestigd aan de halsband van je huisdier, zodat je altijd hun locatie in de gaten kunt houden. Het ingebouwde GPS volgsysteem gebruikt zowel cellulaire als satellietnetwerken om real-time updates te geven, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je je harige vriend kwijtraakt.

Mini GPS tracker Kat + Hond

5/5

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line GPS tracker, zoek dan niet verder dan het Mini GPS Tracker Tracking Systeem. Dit krachtige volgsysteem is perfect voor het volgen van auto's, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. Met zijn kleine formaat en gebruiksvriendelijke ontwerp is de Mini GPS Tracker perfect voor iedereen die zijn bezittingen goed in de gaten wil houden. De Mini GPS Tracker maakt gebruik van de nieuwste GPS technologie om je real-time updates te geven over je gevolgde bezittingen. Waar ter wereld je ook bent, je kunt altijd precies zien waar je auto, scooter, motor of boot zich bevindt. Je kunt zelfs aangepaste waarschuwingen instellen, zodat je onmiddellijk bericht krijgt als je gevolgde voorwerp zich buiten een bepaald gebied beweegt. De Mini GPS Tracker is ook geweldig voor het volgen van kinderen en huisdieren. Of je je nu zorgen maakt dat ze afdwalen of verdwalen, deze tracker geeft je gemoedsrust doordat hij je altijd precies laat weten waar ze zijn. Je kunt zelfs veilige zones instellen en waarschuwingen ontvangen als ze in een onveilig gebied komen. Wat je ook nodig hebt, het Mini GPS Tracker Volgsysteem voldoet er zeker aan. Met zijn eenvoudig te gebruiken ontwerp en realtime volgmogelijkheden is deze tracker een must-have voor iedereen die zijn bezittingen goed in de gaten wil houden.

Bluetooth tracker

5/5

Als je bent zoals de meeste mensen, ben je waarschijnlijk wel eens wat kwijtgeraakt. Sleutels, portemonnees, telefoons, noem maar op, je bent het waarschijnlijk kwijtgeraakt. Maar wat als er een manier was om je spullen nooit meer kwijt te raken? Introductie van de bluetooth tracker! Dit handige apparaatje bevestig je aan al je spullen en maakt via bluetooth technologie verbinding met je telefoon. Dus als je bijvoorbeeld ooit je sleutels verliest, kun je gewoon de bluetooth tracker app openen en ze lokaliseren! De app toont je ook de laatst bekende locatie van je sleutels, dus zelfs als ze niet binnen het bereik van je telefoon zijn, kun je ze toch terugvinden. En het is niet alleen voor sleutels - je kunt de bluetooth tracker aan zowat alles bevestigen. Plak hem op je portemonnee, camera, laptop - alles wat je niet wilt verliezen! En als je toevallig toch iets verliest waaraan een bluetooth tracker is bevestigd, maak je dan geen zorgen - de app laat je ook zien waar het voor het laatst gezien is, zodat je meer kans hebt het terug te vinden.

Mini GPS Tracker Kind + Huisdier

5/5

Maak je je zorgen dat je kind, huisdier of familielid verdwaalt? Of misschien ben je bezorgd over diefstal van je auto of andere waardevolle eigendommen? Hoe dan ook, de SEZGoods Mini A8 Real Time GPS/GPRS Tracker is de perfecte oplossing voor jou. Deze handige kleine tracker bevat de nieuwste GPS tracking technologie, zodat je altijd kunt weten waar je geliefde is - of, als je ergste vrees uitkomt, waar je gestolen eigendommen zich bevinden. De tracker is gemakkelijk te gebruiken en heeft een lange stand-by tijd, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij altijd klaar staat als je hem nodig hebt.

Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind + Huisdier

5/5

De Sinotrack smart GPS tracker is een klein, licht en betrouwbaar apparaatje voor het traceren van locatiegegevens van je geliefden of kostbare bezittingen. Een perfecte keuze voor degenen die betrouwbare real-time tracking nodig hebben voor hun kinderen, oudere familieleden, huisdieren of kostbaarheden, de Sinotrack vereist geen abonnements- of activeringskosten - gewoon een GSM SIM-kaart plaatsen en je kunt aan de slag! Met behulp van de nieuwste GPS-technologie kan de Sinotrack de gebruiker nauwkeurige volginformatie geven. Het is ook uitgerust met een reeks andere functies, zoals een SOS-knop voor noodsituaties, een tweeweg-belfunctie om in contact te blijven met je tracker, en een waarschuwing voor lege batterijen om ervoor te zorgen dat je nooit op een kritiek moment de stroom verliest. Het apparaat is ook IPX6 waterdicht, waardoor het ideaal is voor gebruik in alle weersomstandigheden. Met zijn compacte formaat en betaalbare prijskaartje is de Sinotrack smart GPS tracker een essentieel hulpmiddel voor iedereen die gemoedsrust nodig heeft als het gaat om de veiligheid van zijn dierbaren of bezittingen.

Ons slotwoord over de gps tracker kat reviews

We hebben nog een paar laatste woorden over de juiste gps tracker kat voor je huisdier. Wij vinden het namelijk belangrijk om transparant te zijn. Dit doen wij door de ervaringen van de gps tracker kat online te zetten. Zo kun jij precies zien welke opties er zijn en wat andere gebuikers van de gps tracker kat vinden. 

Voor iedere huisdiereigenaar is het belangrijk om een goede gps tracker kat
te vinden voor hun huisdier. Daarom hebben we deze top 10 gps tracker kat samengesteld. Alle huisdierliefhebbers kunnen op deze manier een goede gps tracker kat vinden zonder hier zelf lang naar te hoeven zoeken.

Conclusie best geteste gps tracker kat

Nu je dit informatieve artikel hebt doorgelezen, heb je hopelijk een beter inzicht in welk GPS tracker kat product het beste bij jouw behoeften past. Als er nog onduidelijkheden of vragen onbeantwoord blijven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team helpt je graag om het juiste product voor je katachtige vriend te kiezen.

Veelgestelde vragen gps tracker kat vergelijking

Na onze gps tracker kat vergelijking is voor ons de best geteste gps tracker kat deze Weenect CATS² GPS Tracker voor katten. 

Als je een keuze hebt gemaakt uit een van deze 10 goede gps tracker kat, klik dan op de button onder de gekozen gps tracker kat. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop van bol.com waar je de gps tracker kat kopen kunt.

Disclaimer: Huisdierenwiki.nl promoot webshops als Bol.com via advertentieprogramma’s om commissies te genereren.

Picture of Joleen
Joleen

Hallo, ik ben Joleen. Mijn liefde voor dieren begon al op jonge leeftijd. Als kind bracht ik uren door in dierenwinkels en bibliotheken, verdiepend in boeken over gedrag, voeding en gezondheid van huisdieren. Nu, als volwassen vrouw, heb ik mijn passie omgezet in een fulltime carrière want ik wil natuurlijk ook het beste voor mijn eigen huisdieren.

Gepubliceerd op: 7 mrt. 2023

  1. kattenartikel
  2. gps tracker kat

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de gps tracker kat top 10

Bij onze test hebben wij alle aangeboden gps tracker kat bestudeerd. Deze gps tracker kat hebben we vervolgens bekeken en geanalyseerd waardoor wij een flinke schifting hebben gemaakt. Op basis van onze kennis en ervaringen zijn wij uiteindelijk bij deze top 10 beste gps tracker kat uitgekomen.

Je kunt deze review met je ogen dicht vertrouwen. Wij hebben ons alleen op ons eigen onderzoek gebaseerd voor het samenstellen van deze top 10. Het is dus niet zo dat een fabrikant of merk ons ‘om kan kopen’ voor een hogere ranking voor hun gps tracker kat.

De beste gps tracker kat koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.