Aigle rijlaarzenAigle is een merk dat gespecialiseerd is in rijlaarzen. Aigle rijlaarzen zijn een van de populairste rubbere rijlaarzen die verkrijgbaar zijn. In dit artikel geven we je meer informatie over de aigle rijlaarzen en hebben een vergelijking gemaakt zodat je eenvoudig de voordeligste paarden webshop vinden kunt.

 

Verschillende modellen

De laars is beschikbaar voor zowel dames als heren en wordt in verschillende modellen verkocht. Alle laarzen zijn waterdicht en voorzien van een goede voering. Toch kan er verder nog onderscheid gemaakt worden in andere modellen. Dit is veel gebruikelijk bij kleding. Het hangt vooral af van je budget hoeveel je kwijt wilt zijn aan de laarzen, aan de hand van je budget kun je bepalen welke laarzen je graag hebben wilt.

Startmodel

Het startmodel is het goedkoopste en meest eenvoudigste model uit de collectie. Dat wil niet zeggen dat het geen goed model is, maar het is juist een budget vriendelijke laars met een goede prijs kwaliteit verhouding.  Wie een luxere uitvoering wil kan overstappen naar een ander model. Deze zullen wij hieronder toelichten. De laars is waterdicht en is voorzien van een voering. Het materiaal is kunstleer wat erg fijn aanvoelt bij de voeten. Het model is in verschillende kuitmaten te verkrijgen zodat hij ook past bij iemand met grote kuiten.

Aigle Ecuyer rijlaarzen deluxe

Dit type laars is net wat luxer dan het startmodel. Het grot verschil zit hem met name in de voering van de laars. De voering is namelijk van een hogere kwaliteit waardoor hij warmer en steviger is. De binnenzijde van de laars is voorzien van een lederen rand wat voor extra steun zorgt bij de benen van de ruiter. De prijsklasse van deze laars ligt uiteraard een stukje hoger dan.

 

Heb jij nog vragen over dit product? Laat gerust een reactie achter zodat wij je verder kunnen helpen!