Schepen voor in de aquariaAquarium decoratie schip is een veel voorkomende decoratie. Het is vaak een vervallen schip die naar de bodem van het aquarium is gezonken. Dit geeft een heel leuk effect in het aquarium en de vissen hebben meteen een plekje om zich schuil te kunnen houden. In dit artikel lees je meer over de schip decoratie.

Schip decoratie kopen

Wij hebben een aantal exclusieve aquarium decoratie schip voor je opgezocht. Bekijk onderstaande links om direct naar de speciale decoratie te gaan.

[table id=18 /]

 

Waarom een schip decoratie?

Schip decoratie voor het aquriumSommige mensen vinden een schip decoratie een gebrek aan originaliteit. Wij van huisdierenwiki.nl zijn het daar absoluut niet mee eens het is namelijk enorm origineel. Iedere aquaria is anders ongeacht dat er dezelfde decoratie wordt gebruikt. Daarnaast kun je er ook nog eens je eigen draai aan geven. Als iemand aan een onderwaterwereld denkt is bijna het eerste waar aan gedacht wordt een vervallen schip die op de bodem ligt. Niet voor niets wordt er vaak in tekenfilms, tv series en speelfilms verwezen naar een onderwater wrak als het over dit onderwerp gaat. Het is daarom erg leuk om een schip decoratie in je bak te hebben.

Daarnaast is het voor de vissen, garnalen en schildpadjes ook leuk om een schip decoratie te hebben. De aquarium dieren zijn namelijk dol op plekken waar ze zich in schuil kunnen houden. Een schip bied daar de mogelijkheid voor, ze kunnen zich er achter in schuil houden. Ook zitten er vaak gaten en holle ruimtes in waar ze door heen kunnen zwemmen.

Voorbeelden schipdecoratie

We hebben een aantal filmpjes opgezocht op youtube met de mooiste decoratie van een schip. Zo kun jij direct zien of het wat voor je is.

Schoonmaken van de decoratie

Mocht je er voor kiezen om een schipdecoratie te plaatsen in de aquaria dan is het wel belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Alles wat je in de bak plaatst kunnen namelijk algen op komen. Deze algen kunnen er voor zorgen dat het water troebel wordt. Haal regelmatig de decoratie eruit om deze grondig schoon te maken. Doe dit absoluut niet met zeep, maar met een speciale borstel die je daar alleen voor gebruikt.