Als aquaria liefhebber is het natuurlijk leuk om contact te komen met andere aquarium liefhebbers. Aquariaspecialist.nl is hier een ontmoetingsplek voor door middel van het inzenden van jouw aquarium en het reageren op reacties. Maar wat huisdierenwiki.nl niet is, is een aquarium forum. In dit artikel geven we jouw de links naar de leukste forums op het gebied van aquariums.

Aquarium forums

Bekijk onderstaande forums en bekijk waar jij je het meest thuis voelt.

Aquaforum

Aquaforum.nl volgens Aquaforum is het “Het Nederlandstalige aquarium forum”. Als we naar het forum gaan zien we een paarse iets wat ouderwetse layout. Maar beoordeel een boek nooit op zijn kaft, we gaan snel naar de inhoud van het forum kijken. De inhoud van het forum is vele malen beter dan de layout. Er zijn topics over bijna ieder onderwerp dat iets te maken heeft met een aquarium en ook “offtopic” zijn er leuke onderwerpen waaruit blijkt dat het een gezellig fora is.  Met meer dan 20 000 leden is het ook nog eens een enorm actieve en grote website. Naast het forum zijn er op de site ook allerlei artikelen te lezen met betrekking tot aquaria. Kortom als je opzoek bent naar een forum is aquaforum.nl wellicht iets voor je.

Aquarium-forum.nl is een ander Nederlandstalig forum over aquaria. In plaats van dat je eerst op een website uitkomt zoals aquaforum.nl kom je nu direct uit op de forumpagina.  Als we verder kijken naar de inhoud van het forum zien we dat deze zo goed als leeg is. Het is dus absoluut geen aanrader en wij vragen ons af waarom deze nog online is.

 

Voor onze Belgische bezoekers hebben wij natuurlijk ook een Belgisch forum opgezocht. (Als Nederlander ben je hier ook gewoon welkom) Het aquariaforum.be is dus een Belgisch forum op het gebied van aquaria. Als je naar de website gaat kom je direct uit op het forum. Het forum is redelijk actief en heeft maar liefst 5000 leden. Het is dus zeker de moeite waard om er even rond te kijken.

Veni vidi vissie aquarium forum

Tot slot hebben we nog het forum veni vidi vissie. Het forum heeft een groene uitstraling en is ook redelijk actief. Het is natuurlijk niet te vergelijken met het grote aquaforum, maar misschien voel jij je op deze plek meer thuis. Registreer je en bekijk hoe het je bevalt.

Wat is een aquarium forum?

Een aquarium forum is een website waar mensen zich kunnen registreren om zo mee te kunnen praten in discussies. Op een forum kun je een topic openen. Eigenlijk is dit een webpagina, maar op deze webpagina kunnen andere gebruikers weer reageren. Het is dus een enorm leuke ontmoetingsplek om in gesprek te gaan over je hobby. Vaak heb je in je eigen directe omgeving niet veel mensen die net zo gek op aquaria zijn zoals jij. Daarom bied het internet de perfecte oplossing door soortgenoten te ontmoeten waarmee je kunt praten en discussiëren over uiteenlopende onderwerpen.

Op welk forum ben jij actief? Laat het ons weten door middel van een reactie want ook hier ben je welkom om te reageren en mee te praten!