Pets placePets Place is een bekende dierenwinkel speciaalzaak. Met vele vestigingen door heel Nederland verspreid is het een van de betere dierenwinkels. Hier kun je dus zeker terecht voor deskundig advies van een van de personeelsleden. Maar niet alleen bij de vestigingen kan er gekocht worden, je kunt ook eenvoudig online bestellen. In dit artikel beschrijven we alles wat je moet weten als je een aquarium kopen wilt bij Petsplace.nl

Aquarium aanbod

Een dierenwinkel is leuk, maar wat is een dierenwinkel zonder een aanbod van aquaria? Gelukkig heeft Petsplace ook zeker aan ons gedacht en is er een mooi aanbod van aquaria en accessoires te vinden bij deze webwinkel. Als je naar de website gaat zul je zien dat de artikelen zijn ingedeeld bij categorie. Wij moeten bij de categorie “vissen” wezen. De volgende sub categorieën kun je vinden:

Als we per sub categorie kijken wat het aanbod is, valt dit zeker niet tegen. Er zijn namelijk bijna 100 aquaria te koop in allerlei verschillende soorten en maten. Ook alle voorzieningen zoals een luchtpomp, ornamenten of een tafel waar je de bak op kunt zetten zijn hier te koop. Dit vinden wij een van de grote pluspunten, je kunt je gehele aquaria bij elkaar sprokkelen op de webshop om vervolgens eenvoudig een bestelling te plaatsen. Al met al is deze webshop een van de betere in Nederland om direct je aquaria te bestellen.

Over Petsplace

Pets Place, waarschijnlijk heb je ooit wel eens van de fysieke winkels gezien. Dat is niet heel gek, want met meer dan 200 vestigingen behoort PetsPlace tot de grootste dierenspeciaalzaken van Nederland. PetsPlace staat bekend om het ruime aanbod van artikelen voor je huisdieren. Dit zijn de wat normale huisdieren die je eigenlijk in ieder Nederlands gezin tegen kunt komen. Voor deze huisdieren heb je natuurlijk voeding, accessoires en andere benodigdheden nodig. Deze kun je allemaal aanschaffen bij de winkel van Petsplace.

PetsPlace is een franchise winkel, dat betekend dat je als franchisenemer zelf ook een winkel kunt openen. Je kunt hiervoor contact opnemen met het hoofdkantoor. Hiermee worden de voorwaardes besproken en kun jij wellicht aan de slag in je eigen petsplace winkel. Bij de opstart krijg jij begeleiding en ook wordt er vaak geholpen met de opstart van het bedrijf.

Over de webwinkel

PetsPlace heeft een ruim assortiment wat vertegenwoordigd is door topmerken binnen de huisdieren branche. Doordat Pets Place goed samenwerkt met deze merken, zijn er goede prijzen beschikbaar in zowel de winkel als in de webshop. Ook zie je dat de klanten tevredenheid erg hoog scoort. Dit wordt gemeten door de review website van trustpilot. Dat betekend dat het ook nog eens erg betrouwbaar is!

Het bestellen bij de webwinkel heeft echter wel een aantal voordelen. Je kunt hier namelijk eenvoudig bestellen zonder je huis uit te komen, de bestelling wordt gratis bezorgd bij een bestelling van boven de 15 euro. Je hoeft ook zeker niet lang te wachten op je bestelling. De webwinkel garandeert jou een levering van binnen twee werkdagen. Ook kun je op verschillende manieren veilig afrekenen bij de webwinkel. Dit kan met ideal,  maar ook met afterpay. Met deze betaalmogelijkheid betaal je pas nadat je je bestelling ontvangen hebt.

Heb jij wel eens een aquarium bij Petsplace besteld? Of heb je vragen over deze webshop? Laat dan gerust een reactie achter.