De meeste aquaria worden aangeleverd op een aantal standaard en veelvoorkomende maten. Als jij iets exclusiefs wilt zal je een aquarium op maat moeten laten maken. Het voordeel hieraan is dat je door een professional een aquarium laat maken die aan al jouw eisen voldoet. Hier hangt uiteraard wel een prijskaartje aan. Wij werken samen met verschillende aquaria bouwers, hierdoor kun jij vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul onderstaande formulier in dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
[contact-form-7 id=”1171″ title=”Aquarium op maat”]

Aquarium op maat laten maken door een specialist

op maat gemaakt aquariumJe kunt er een laten maken door een specialist. De specialist luistert naar al jouw wensen, ideeën en eisen. Vervolgens gaat hij aan de slag met het maken van tekeningen. Deze concepten legt hij voor aan jou en past ze aan waar nodig is. Als het concept door jou is goed gekeurd kan er een bouwtekening gemaakt worden. Aan de hand van de bouwtekening kan er al een duidelijk beeld gegeven worden van hoe het aquarium er uit komt te zien.

Als de bouwtekening aan jouw wensen en eisen voldoet kan het aquarium gemaakt worden. De specialist gaat opzoek naar het juiste materiaal en begint met het bouwen van het aquarium. Hoelang dit precies duurt is niet zo eenduidig te zeggen. Het hangt van het project af hoelang de specialist er mee bezig zal zijn. Ook zijn er meerdere factoren die mee spelen zoals de beschikbare materialen die nodig zijn om de aquarium te bouwen.

Waarom een aquarium op maat?

Er zij verschillende redenen te bedenken waarom iemand een aquarium op maat wilt. De voornamelijke reden is omdat dit de manier is om een exclusief aquarium te krijgen. Zo kun je je fantasie op de loop laten gaan en dit laten realiseren in een echt aquaria. Ook kan er bij een aquaria op maat materiaal gebruikt worden dat niet bij een standaard aquarium gebruikt wordt.

Heb je wensen voor een enorm groot aquaria? Of wil je een bak met een vorm die je niet in de winkel verkrijgen kunt? Dan is het op maat laten maken het antwoord op jouw vraagstuk. De specialist gaat graag met jou aan tafel om de mogelijkheden te bekijken.

Voorbeelden op maat gemaakt aquaria

Heb je nog niet echt een beeld bij de mogelijkheden die beschikbaar zijn bij een op maat gemaakte bak? Lees dan even deze voorbeelden zodat het beeld bij jou begint te leven. Je kunt bijvoorbeeld een ouderwetse televisie laten ombouwen tot een aquaria. Een ander voorbeeld is het laten ombouwen van een telefoonhokje. Hoe zou jij het vinden als een ouderwets telefoonhokje wordt omgebouwd tot een aquaria waar vissen en planten in kunnen leven? Ook als jij een enorm groot aquaria wilt kun je deze laten maken. Je geeft de maten door aan de specialist en hij gaat er mee aan de slag.Aquarium bouwtekening

Kosten voor het laten maken

Je kunt je wel voorstellen dat zo’n soort aquaria duurder uitvalt dan een standaard aquarium. De kosten zullen opgebouwd worden in verschillende kostenposten. Als eerst krijg je te maken met materiaal kosten. Dit gaat om de kosten die betrekking hebben tot het materiaal dat je nodig hebt. Daarnaast heb je ook nog de ontwerp kosten, vaak is dit het uur tarief van het bedrijf dat je aquaria gaat ontwerpen. Ook komen er nog kosten bij voor het realiseren van het ontwerp en voor het afleveren van het aquaria. Je kun vrijblijvend een offerte aanvragen om een duidelijker beeld te krijgen van het kostenplaatje.