Bodyprotector voor het kindEerder schreven wij al een artikel over het gebruik van een bodyprotector. In dit artikel willen wij dieper in gaan op het bodyprotector kind onderwerp. Want hier moet zeker wat extra aandacht aan besteed worden. Veel ouders willen besparen op een protector voor hun kind omdat deze er toch snel uitgroeit. Dit is een logische beredenering, maar is dit wel zo verstandig? We leggen je de beste mogelijkheden uit in dit artikel.

Bodyprotector voor het kind

Vroeger werd er niet aan bodyprotectors gedacht en al helemaal niet voor het kind. Nu wordt er echter bij de meeste manages streng aangeraden om een bodyprotector voor je kind te kopen. Hierdoor is er een ruim assortiment van protectoren ontstaan speciaal voor het kind.  Een beschermer voor het kind heeft dezelfde functionaliteiten als die voor een volwassene. Het ziet er ook bijna het zelfde uit. Vaak zijn ze wel van een minder duurzaam en daarom goedkoper materiaal gemaakt. Je kind groeit relatief snel uit zijn maat waardoor het erg zonde is als je veel geld in een protector steekt.

Hoewel je kind er relatief snel uitgroeit is het wel belangrijk dat je er een koopt die perfect past. Bij normale kinderkleding kan er nog wel eens gedacht worden om de kledingstukken “op de groei” te kopen. Bij een body-protector is dat absoluut not done. De bescherming werkt pas optimaal als het perfect aansluit bij de maten van je kind. Bezuinig je hier op? Dan ben je er niet zeker van of je kind voldoende beschermt is tegen een mogelijke val. Ook zit het niet lekker en kan het op verschillende plekken gaan schuren als het te groot is.

Mijn kind wil geen protector dragen

Sommige kinderen willen geen protector dragen, sommige vinden het niet stoer en andere klagen dat het niet lekker zit. Wat doe je in zo’n situatie? Je kunt het beste je kind laten inzien dat het voor de eigen veiligheid is. Ook kan het helpen om bij de manage voor advies te vragen aan andere ouders. Als je kind inziet dat alle kinderen het dragen is het vaak geen probleem meer en zou hij of zij het niet erg vinden.

Waar kun je ze kopen?

De protector kan bij vele webwinkels gekocht worden. Het voordeel aan de webwinkel is dat het snel verzonden wordt en dat er makkelijk en vrijblijvend geretourneerd mag worden. Wij hebben een aantal webshops voor je opgezocht:

Heb jij nog vragen over dit product? Laat dan gerust een reactie achter zodat wij je verder kunnen helpen!