Dolfinarium aquariumsAls aquarium liefhebber is het natuurlijk leuk om ook eens bij de echte grote aquaria te bekijken. En waar anders doe je dat dan in een aquarium park. We kunnen er alleen maar van dromen om zulke grote en professionele aquariums in huis te hebben, maar om een dag er naar te kijken is het al erg leuk. In dit artikel beschrijven we het water zoogdierenpark het Dolfinarium in Harderwijk.

Over het dolfinarium

DolfinariumHet Dolfinarium is een bekend dierenpark in Harderwijk. Het park is zelf het grootste waterzoogdieren park van heel Europa.In het park vind je allerlei waterzoogdieren. Denk hierbij aan dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden en vele verschillende vissoorten. Op het park kun je je dus wel een hele dag vermaken om naar deze dieren te kijken. Er worden ook allerlei shows gegeven, een bekende hiervan is de dolfijnen show. De dolfijnen kunnen allerlei trucjes en geven daarmee een hele show samen met een van de verzorgers. Je koopt al een ticket bij dit park vanaf 24,50, natuurlijk zijn er ook regelmatig kortingsacties waarmee je voordeliger naar het park kunt gaan. Zodra er een kortingsactie is zullen wij je hiervan proberen op de hoogte te houden.

Soorten aquariums in het dolfinarium

Als “aquariaan” is het leuk om alle water zoogdieren te zien, maar waar we eigenlijk voor komen zijn de aquaria van het Dolfinarium.  Het dolfinarium heeft namelijk een enorm groot zee aquarium. Het is een grote tunnel waar je onderdoor kunt lopen om de vissen te bekijken. Je ziet hier de meest opmerkelijke vissen die je nooit bij iemand thuis zult aan treffen. ( En dat is maar goed ook natuurlijk want de vissen moet goed verzorgd worden). Je kunt je hier uren vermaken, wat ook leuk is om te zien is als de aquaria worden schoon gemaakt. Je ziet dan verzorgers in duikerspakken duiken om het glas schoon te maken en alle algen te verwijderen.

Naast het grote aquarium waar je onder door kunt lopen zijn er over het hele park natuurlijk kleinere bakken te vinden. Deze zijn ook allemaal de moeite waard om te bekijken. Neem hier goed de tijd voor en probeer een aantal foto’s te maken.

Contactgegevens Dolfinarium

Het dolfinarium is op verschillende manieren te bereiken. Hier vind je de contact gegevens.

Adres gegevens:
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
Nederland
Website: Dolfinarium.nl
Facebook: Facebook.com/dolfinarium

Openingstijden van het park

Natuurlijk wil je niet voor een dichte deur staan van het park. Bekijk daarom de openingstijden op de website van het dolfinarium.

Maandag: Bekijk actuele tijden op de website.

Dinsdag:Bekijk actuele tijden op de website.

Woensdag:Bekijk actuele tijden op de website.

Donderdag:Bekijk actuele tijden op de website.

Vrijdag:Bekijk actuele tijden op de website.

Zaterdag:Bekijk actuele tijden op de website.

Zondag: Bekijk actuele tijden op de website*

*De tijden veranderen per seizoen, daarom hebben wij ervoor gekozen om de tijden van onze website af te halen. Zo weet je zeker dat je de actuele tijden hebt.

Ben jij wel eens bij het dolfinarium geweest? Laat ons weten wat jij van de aquariums in dit park vond door middel van een reactie.