Je hond is je beste kameraad. En daarom neem je geen genoegen met minder dan het beste voor de verzorging van je hond. Dat heeft niet alleen met voeding en persoonlijke verzorging te maken. Het betreft ook spullen die je nodig hebt voor bijvoorbeeld een ritje in de auto. Of wanneer je trouwe viervoeter aan de riem meeloopt, terwijl je naast hem of haar fietst.

Daarnaast zijn er speciale producten nodig voor de verschillende jaargetijden. Afhankelijk van welke type hond je hebt natuurlijk. Het hondenmagazijn heeft in ieder geval artikelen voor het hele jaar voor je hond die je online kunt bestellen.

Merk Dewel

De hondenproducten van het hondenmagazijn zijn van het topmerk Dewel dat een Nederlands Erkend merk is. Eenmaal op de website zie je, na een beetje naar onderen te scrollen, de afgeprijsde producten. Je kunt ook via tabje categorieën, surfen van product naar product. Van halsbanden, manden en riemen tot aan vlooienbanden, voer- en drinkbakken en tuigjes.

Verzorgingsartikelen behoren ook tot het assortiment, zodat hond en baasje tevreden kunnen zijn. Denk hierbij aan een hondenhaar remover en een onthaarhandschoen. Een complete lijn aan Dewel producten is beschikbaar zodat het je hond(en) aan niets ontbreekt.

Te warm?

De zomermaanden kunnen een moeilijke periode vormen voor bepaalde hondenrassen. Gelukkig behoort de koelmat hond, ook tot het assortiment van het hondenmagazijn. Zo een koelmat voorkomt schade aan organen, een coma of zelfs erger. Het gaat oververhitting tegen en dus beroertes. Je hond voelt zich ondanks de hitte, prettig en blijft gezond op de juiste temperatuur.

De mat werkt verder zonder elektriciteit, is effectief en houdt je viervoeter lang koel dankzij de HydroQuartz® technologie. Ook in de auto te gebruiken.

Tot besluit kun je bij het hondenmagazijn online de beste producten voor je viervoeter bestellen. Topproducten van het Nederlands Erkend merk Dewel waaronder ook voor de hete zomermaanden.