Vele van ons kunnen er alleen maar van dromen, een duur aquarium die enorm groot is en perfect in de kamer past door het juiste meubilair wat er bij hoort. Voor sommige is het realiteit. Of je nou serieuze shopping intenties hebt of gewoon nieuwsgierig bent, in dit artikel hebben wij de drie duurste aquariums opgezocht die online te koop zijn. Uiteraard zijn hier de aquariums op maat buiten beschouwing gelaten en gaat het alleen om complete sets die direct leverbaar zijn.

Eheim Aquarium set

Eheim aquarium

Dit aquarium set van het merk Eheim heeft een afmeting van 160 bij 55 bij 140 met een inhoud van 500 liter. Het is dus een enorme bak waar je vele vissen en planten in kwijt zou kunnen. Het wordt geleverd in een totaalset. Het is dus al voorzien van lampen, een kast etc. Voor de set betaal je maar liefst 1705.50 euro, maar je krijgt hier wel een complete set voor. Bekijk hier meer over dit aquarium.

Juwel Aquarium kast combinatie

Juwel aquarium kast

Het tweede aquarium dat we voor jou opgezocht hebben is deze set van het merk Juwel. Juwel aquariums zijn erg populair in Nederland vanwege de hoge kwaliteit en de verschillende mogelijkheden. Deze set is ook voorzien van verlichting en een fraaie kast die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. De afmeting van de bak zonder de kast zijn 151  x 61 x 64 en is goed voor een inhoud van 64 liter.  Je betaald nu tijdelijk 999 euro voor deze set, hier vind je er meer informatie over.

Juwel vision aquarium

Juwel vision

Tot slot sluiten we deze lijst af met nog een Juwel aquarium, deze is echter niet als set beschikbaar maar enkel een aquaria. Deze bak heeft een gebogen voorruit wat hem extra mooi en speciaal maakt. De bak heeft een inhoud van 450 liter en kost 949 euro. Bekijk hier meer informatie over dit model.

Zou jij zo’n aquarium willen hebben? Laat het ons weten door middel van een reactie!