Goedkope paardendekenAls je niet te veel besteden hebt of wilt aan dekens voor je paard, dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om goedkope paardendekens te kopen. Dekens kunnen nog al eens aan de prijzige kant zijn, maar als je slim je aankopen doet kun je als nog goede paardendekens kopen, maar dan voor een voordelige prijs. In dit artikel geven we je een aantal tips hoe je voordelig je deken kunt kopen.

Maak gebruik van onze vergelijking zodat je direct het meest voordelig uit bent:

[table id=4 /]

Bekijk de outlet

Tegenwoordig hebben de meeste webshops wel een categorie met outlet artikelen of sale artikelen. De outlet artikelen zijn de laatste artikelen in de voorraad. Doordat het de laatste items zijn willen de webwinkels er van af, en hoe komen ze er beter af dan er een goedkope prijs voor te vragen? Een nadeel hier aan is wel dat de outlet snel is uit verkocht. Ook kun je niet al te kieskeurig zijn met merken en kleuren. Daarnaast moet je ook goed controleren of jouw maat nog aanwezig is. Maar door er op tijd bij te wezen kun jij tientallen euro’s besparen. Wij hebben de paardrij outlet pagina’s voor jou opgezocht:Kies voor goedkopere merken

Zoals je gezien hebt zijn er vele verschillende merken die dekens verkopen. Als je bijvoorbeeld een paardrij cap koopt dan is het niet aan te raden om hier op te bezuinigen, dit gaat om je eigen veiligheid. Op een paardendeken kan prima bezuinigd worden door een goedkopere deken te kopen. Een goedkoper merk is niet per definitie slechter, de kwaliteit kan namelijk net zo goed zijn. Vaak betaal je juist alleen veel voor de merknaam. Trek je hier niets van aan en kies gerust voor een voordeliger merk.

Bestel online en vergelijk

Eerder noemde we al dat je bij de outlet voordelig uit kunt zijn, maar door online te bestellen ben je altijd goedkoper uit. Een paardrijspeciaal zaak heeft te maken met hoge huurkosten en opslag kosten, een webshop heeft deze kosten niet. Dit is direct terug te zien in de prijzen van een webwinkel. Door online te bestellen kun je ook slechts in enkele minuten de prijzen met elkaar vergelijken. Wij hebben even voor je rond gekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat je bij onderstaande webshops het voordeligst uit bent:

Tweedehands dekens kopen

Normaal gesproken kun je stukken voordeliger uit zijn door tweedehands spullen te kopen. Het is daarom aannemelijk om te denken dat dit een goede optie is om je dekens te kopen. Toch raden wij dit erg af. Je weet niet wat er met de dekens is gebeurd. Misschien heeft het op een ziek paard gezeten of is er niet zorgvuldig mee omgegaan. In zo’n geval ben je op de korte termijn voordeliger uit, maar op de lange termijn kan het problemen veroorzaken. Laat de tweedehands dekens links liggen en gebruik onze bovenstaande tips.

Tot slot zijn wij benieuwd waar jij de voordeligste dekens gekocht hebt. Laat het ons weten door middel van een reactie zodat je ons en andere paardrij-liefhebbers verder kunt helpen.