Ben je ook zo dol op dieren? Heb je een huisdier en maken dieren echt onderdeel uit van je lifestyle? Wij hebben een aantal handige apps voor je, die niet op jouw telefoon mogen ontbreken.

Nuttige apps

Je begint met de HuisdierenApp. Je voert de belangrijkste gegevens van je huisdier in, zoals bijvoorbeeld het chipnummer. Ook kan je herinneringen instellen voor bezoekjes aan de dierenarts of een ontwormingskuur. Verder vind je met deze app makkelijk de dichtstbijzijnde dierenarts, mocht dat nodig zijn. Voor je hond heb je ook nog de speciale gezondheidsapp ‘Doglogbook’.

Twee apps die je in ieder geval op je telefoon moet hebben, zijn ‘EHBO voor kat en hond’ en de ‘Global pet alert’. De eerste app geeft je informatie over hoe te handelen bij ongelukken met je kat of hond. Met de tweede, kan je bij vermissing van je huisdier een Alert sturen naar mensen die zich in de omgeving bevinden waar jij je huisdier bent kwijtgeraakt.

Gewoon, omdat ze leuk zijn

Is je kat dol op spelletjes? Dan is de Cat Alone 2 iets voor je kat. Je kat volgt een spin of muis over het scherm en gaat er achteraan. Doe dit niet met je nieuwste smartphone, tenzij je een stevig telefoonhoesje aanschaft! Als je dan toch helemaal verknocht bent aan dieren, mag er natuurlijk ook geen foto van jouw huisdier ontbreken op je telefoonhoesje Samsung A50.

Voor je hond kan je met de DoggyDating app een soort tinderprofiel aanmaken. Terwijl jullie aan het wandelen zijn, kan je kijken of honden met door jouw geselecteerde profielen ook buiten zijn. Wie weet heeft deze hond ook nog wel een leuk baasje.

Met My Talking Pet kan jouw huisdier de hoofdrol spelen in een gesproken film. Je kan je huisdier ook je afspraken laten voorlezen.