Net als miljoenen anderen in Nederland, ben jij ontzettend gesteld op jouw hond. Jouw trouwe viervoeter is meer dan alleen maar een huisdier voor je. Het is je beste kameraad, degene met wie je sport in het park of met wie je gewoon heel veel deelt. Jouw hond vervult dus een belangrijke rol in jouw leven. Daarom is het belangrijk dat hij of zij voorzien wordt van de best mogelijke voeding.

Zo heb je altijd een vrolijke hond en ben jij ook vrolijk en gerust.

Belangrijke voeding

Je kunt zelf voedsel bereiden voor je hond zodat hij of zij natuurlijk bereid voedsel nuttigt. Dit vergt tijd, terwijl hondenbrokken een prima vervanging zijn. Maar dan wel brokken van Healthy Heads. Deze bestaan voor de volle 100% uit natuurlijke ingrediënten zoals vlees, vis en groenten.

Bovendien heb je hierbij keuze uit verschillende soorten brokken met verschillende eigenschappen. Er zijn brokken voor puppy’s, volwassen honden, en honden op leeftijd. Gezond, bereid met 100% natuurlijke bestanddelen dus verantwoord. En de prijs zit trouwens ook goed.

Complete voeding

Toch kan het zijn dat je hond niet alle het nodige binnenkrijgt met de brokken. Honden kunnen namelijk te maken krijgen met artrose, darm- en maagklachten, jeuk of wormen. Artrose ontstaat in de gewrichten. Door slijtage is er sprake van pijnlijke ontsteking. Om je hond hiervan af te helpen, wordt er veelal een chemisch goedje voorgeschreven door de meeste dierenartsen. Dit terwijl je je hond van de klacht af kunt helpen met supplementen van Healthy Heads. Uiteraard gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Sommige van deze hondensupplementen bieden ondersteuning om de hondenvoeding te completeren. Zodat je hond alle nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Er zijn natuurlijk ook supplementen die bijdragen aan het verhelpen van een specifieke klacht, zoals artrose.

Tenslotte heeft Healthy Heads de juiste voeding voor je hond. Brokken gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en supplementen om de voeding te completeren. Ook tegen specifieke klachten.