Hoek aquariums zijn erg unieke aquariums dankzij het speciale formaat wat je niet vaak ziet. Deze typen aquariums kunnen soms erg goed passen in de situatie. Zo heeft het vaak een prachtig beeld in uw huis, kantoor of andere locatie.

Een hoek aquarium is vaak duurder, dit komt door het elegante design dat mee gaat met deze soort aquariums. Ook de kwaliteit staat voor op bij deze stevige aquariums met een erg scherp beeld. Zo staan de Juwel aquariums hierom bekend.

[table id=5 /]

Tegenwoordig zie je erg veel verschillende soorten hoek aquariums. In de meeste gevallen zal je ze ook altijd op een stand of kast moeten zetten om een goede hoogte te creëren.

Het meest bekende merk als we het hebben over hoek aquariums is Juwel. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit aquariums, met een prachtig design en grote inhoud.

Voorbeelden hoek aquariums

Hoek aquarium zijn er in alle soorten en maten. Het is niet de meest eenvoudige en kleine aquariums, je moet dus zeker weten dat je de tijd hebt een aquarium goed te onderhouden.

Voorbeeld hoek aquariumJe hebt de mogelijkheid vaak tot het kopen van een losse hoek aquarium of het kopen van een aquarium inclusief een kast. Op een kast past deze precies waardoor het als ware als decoratie in huis gezien kan worden.

Een hoek aquarium geeft een unieke ‘feeling’. Ze zijn niet zo standaard als alle rechthoekige aquariums die passen. Je ziet dit soort type aquariums dan ook vaak op unieke plekken, niet overal past deze natuurlijk. Ze zijn ook erg populair bij restaurants en kantoren bijvoorbeeld. Maar ook thuis kan deze prima geplaatst worden in de woonkamer bijvoorbeeld, mits er de juiste ruimte voor is.

Veel mensen kiezen om een hoek aquarium te bestellen inclusief een kast eronder. Dit is natuurlijk erg prijzig, maar hierdoor sluit het wel naadloos op elkaar aan en kun je direct de aquarium op een locatie plaatsen met de kast.

Hoek aquarium op kast

 

Hier zie je een voorbeeld van een hoek aquarium inclusief kast van het merk Juwel.

Een hoek aquarium is niet voor iedereen de beste oplossing. Je moet ten eerste een groter budget willen hebben voor een aquarium en ook wat meer tijd hebben voor de onderhoud hiervan. Het zijn vrij grote aquariums, ze bieden dus een goede mogelijkheid om veel aquarium vissen en aquarium planten hierin te onderhouden wat natuurlijk erg mooi is. In tegenstelling tot kleine aquariums waar je vaak slechts enkele visjes in kan houden.

Ook handig is dat je materiaal voor de aquarium hieronder kan opbergen, zodat het niet in zicht is en je er geen last van hebt in huis.

Voor en nadelen hoek aquarium

Voordelen Nadelen
Uniek design Er moet ruimte voor zijn
Mogelijkheid met kast voor spullen Prijs
Passen leuk aantal vissen in