juwel aquarium logoJuwel staat garant voor kwalitatieve en innovatieve aquariums. Maar ook het design maakt dit merk een goede speler in de markt van aquariums. Ze zijn verschillende van bijvoorbeeld BiOrb aquariums, maar hebben hun eigen unieke eigenschappen en merken wat deze soort aquariums zo mooi maakt.

Alle aquariums van dit merk zijn ook gemaakt met hoogwaardige aquarium-systemen en geavanceerde technologie wat ook te zien is aan de producten. Zoals ook te zien is onderstaand voorbeeld.

voorbeeld juwal aquarium

Het bedrijf bestaat inmiddels ook vijftig jaar, wat betekent dat er al vele succesvolle jaren zijn geweest voor Juwel en dat de kennis en expertise aanwezig is.

Voor wie is een Juwel aquarium?

 

Juwel aquariums zijn aquariums voor mensen die geven om design. De aquariums zien er namelijk schitterend uit en verdienen een mooie plek thuis, of welke locatie dan ook. Alle aquariums zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een stand of kast in diverse kleuren, waardoor het naadloos kan aansluiten bij uw locatie. Uiteraard kan de aquarium ook los worden besteld. Zo vindt u vaak een stand in de kleuren lichtbruin, donkerbruin, wit en zwart.

De aquariums kosten in verhouding ook meer dan andere merken, maar je krijgt hier een prachtig design aquarium voor toch wat meer dan de prijs waard is. En ook de technologie hierachter is goed ontwikkeld waardoor de prijs ook in een hoger segment ligt.

Een andere reden waarom je zou kunnen kiezen voor een Juwel aquarium is dat het vele mooie onderdelen en accessoires bevat om een prachtige aquarium op te zetten. Dit maakt dit merk vaak aantrekkelijker dan andere merken.

 

Waar kun je Juwel aquariums kopen?

 

De aquariums zijn te koop bij verschillende aanbieders, de meest betrouwbare aanbieders zijn de onderstaande webshops. We hebben de prijzen met elkaar vergeleken en het assortiment grootte. Bekijk rustig het assortiment van verschillende webwinkels

[table id=15 /]

 

Drie redenen om een Juwel aquarium te kopen

  • Prachtig design
  • Decoratie voor in uw woonomgeving
  • Helder zicht op uw vissen

Alternatieve aquariums

Denk je dat de aquariums van dit merk te groot zijn, of te duur? Dat kan natuurlijk. Wellicht heb je thuis niet genoeg ruimte om zo grote aquarium te houden en heb je een voorkeur voor een wat meer compacte aquarium. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een klein aquarium, of als je toch een design aquarium wilt maar in een lagere prijsrange, dan zijn de Biorb aquariums aan te raden. Om te kijken welke aquarium het beste aansluit bij jou wensen is het goed om te kijken naar jouw woonomgeving, de tijd die je eraan kwijt wilt en het budget dat je er voor over hebt. Een grote aquarium kost in het algemeen veel meer tijd en kan natuurlijk ook meer vissen bewaren. Een kleine aquarium is vaak simpel te onderhouden, omdat er ook slechts een aantal kleine vissen in kunnen.