Een bekend merk van hoofdstellen is het Kiefer Hoofdstel. Eerder schreven we al een artikel over paarden hoofdstellen in het algemeen maar in dit artikel zullen we dieper in gaan op het hoofdstel van Kieffer. Wat zijn de voordelen van dit hoofdstel? Zijn er ook nadelen aan verbonden? En waar kun je ze het meest voordelig kopen? Op deze vragen zullen wij antwoord geven in dit artikel.

Online bestellen

Ook dit artikel kan vrij eenvoudig online besteld worden bij een aantal betrouwbare webwinkels. Het voordeel van het bestellen bij een webwinkel is dat je stukken voordeliger uit bent dan in de fysieke speciaalzaken en het ook nog eens gratis, thuis geleverd wordt.

Waarom een kieffier hoofdstel?

Er zijn vele verschillende hoofdstellen te koop, dus waarom zou je nou voor een hoofdstel van dit merk kiezen? Kieffier is zoals het waarschijnlijk ook klinkt een Duits merk voor paardrij spullen. Het Duitse merk is al jaren lang geliefd bij ruiters wereldwijd, dit is niet heel gek als we kijken naar de prijs kwaliteit verhouding. Deze is namelijk uitstekend te noemen.  Het hoofdstel is gemaakt van hoogwaardig leer en is verkrijgbaar in het zwart en in het bruin. De afwerking van de hoofd stellen is ook erg mooi gedaan met leuke stiksels.  Als je voor dit hoofdstel kiest, kies je dus niet alleen voor kwaliteit maar ook nog eens voor een mooie look wat ook niet geheel onbelangrijk is voor bij het paardrijden.

Maattabel

Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste maat aan te schaffen, maak daarom gebruik van onderstaande tabel voordat je op aankoop over gaat.

Hoofdstel paard maten

Heb jij nog vragen over dit artikel? Laat gerust een reactie achter zodat wij je verder kunnen helpen!