Ruitershop.nlEen bekende webwinkel op het gebied van paardrij artikelen is Ruitershop.nl. Al jaren lang is dit een vertrouwd adres voor ruiters die opzoek zijn naar artikelen voor het paardrijden. Door het ruime assortiment en de aantrekkelijke prijzen behoort het tot een van de populairste gespecialiseerde paarden webwinkels. In dit artikel zullen we je meer informatie geven over deze webshop.

Het assortiment van Ruitershop

Een zeer compleet assortiment, zo kan het assortiment omschreven worden. We beginnen met het aanbod voor de ruiters, je zou hier terecht kunnen voor je complete rij outfit. Zo kun je paardrijlaarzen, jasjes, broeken, veiligheid caps en nog veel meer hier kopen. Dit allemaal in verschillende prijsklasse en zowel de bekende merken als de minder bekende merken.

Maar ook voor paardrijzadels, verzorgingsartikelen en paardrij artikelen kun je hier terecht. Kortom het assortiment is volledig voor iedereen die iets voor paarden of voor ruiters nodig heeft. Op de website kun je eenvoudig artikelen vinden door per categorie te filteren of gebruik te maken van de zoekfunctie. Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht.

Over Ruitershop.nl

De Ruitershop is al jaren een vertrouwd adres om rij artikelen te kopen. In 1998 zijn ze begonnen als superstore met een fysieke winkel die een enorm assortiment heeft. Door de komst van het internet kon deze superstore natuurlijk niet achter blijven, het resultaat hier van is de mooie webwinkel ruitershop.nl De Ruitershop heeft vier unieke punten waarom vele klanten voor dit verkoop adres kiezen. De punten hebben wij van de website gehaald en luiden als volgt:

  • Enorm grote keuze aan producten
  • Snelle levering van je bestelling
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Deskundig advies van het personeel

De klantenservice van deze webwinkel is ook op meerdere manieren te bereiken. Zo kun je altijd telefonisch contact opnemen met de helpdesk, is er de mogelijkheid om een email te sturen en zijn er ook nog eens de social media kanalen beschikbaar waar je terecht kunt met je vraag.

Er zijn verschillende mogelijkheden om gemakkelijk, snel en veilig af te rekenen bij de webshop. Zo kun je betalen met iDeal, mister cash, Paypal en nog veel meer. Als je je winkelmand gevuld hebt en wilt gaan afrekenen worden alle mogelijkheden hiervoor zichtbaar.

Ruitershop.nl Kortingscode

Een manier om voordelig je paardrij artikelen te kopen is door gebruik te maken van de kortingscode Ruitershop. Met een bruikbare kortingscode kun je na het afrekenen een code invullen waardoor je direct korting krijgt. Zodra er een actiecode voor deze webwinkel beschikbaar is zullen wij deze plaatsen op de pagina. Een andere manier om korting te krijgen bij deze webwinkel is door een kijkje te nemen op de Sale pagina. Tijdens de sale zijn er vele producten sterk afgeprijsd, hiervoor geldt wel op = op. Door regelmatig op deze pagina te kijken zul je echte koopjes kunnen jagen.