Stubben zadelEen paard, een ruiter, een stubben, dat is de slogan van Stubben. Stubben is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van paardrijzadels.  De zadels worden daarom ook wel de ziel van het paard genoemd. In dit artikel zullen we je meer informatie geven over het stubben zadel.

Over het stubben zadel

Stübben heeft een collectie van verschillende zadels. Voor iedere discipline is een eigen zadel beschikbaar, maar er zijn ook zadels die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Bij de zadels staat comfort voor zowel de ruiter als het paard centraal. Ook is het bij dit merk mogelijk om zadels geheel op maat te laten maken. Als je hiervoor kiest wordt er rekening gehouden met het gewicht van de ruiter en de maten van het paard waardoor het zadel perfect zou aansluiten. Ook als jij een zadel gekocht hebt kun je deze als nog helemaal op maat laten maken.

Dit zadel online kopen

Er zijn verschillende webwinkels waar je een zadel van dit merk kopen kunt. Bekijk onderstaande vergelijkingstabel om een webshop te vinden die aan jou prijsklasse en verwachtingen voldoet.

Heb jij nog vragen over dit artikel? Laat dan gerust een reactie achter!