ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg

ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg

5/5

Voor je hond wil je natuurlijk zo goed mogelijk zorgen. Daar hoort ook lekkere en gezonde voeding bij. Bij HuisdierenWiki vind je de beste voeding voor jouw hond. Op deze pagina vind je alle informatie over ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg. Bekijk de informatie hieronder om alle details te weten te komen.

Specificaties ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg

Merk

ZIWIPeak

Leeftijd dier

Elke levensfase

Biologisch

Nee

Voedingsadvies

0

Voedingswaarde

0

Productkenmerken diervoeding

Geen kunstmatige geurstoffen | Glutenvrij | Geen kunstmatige kleurstoffen | Geen kunstmatige smaakstoffen | Geen conserveermiddel

Omschrijving van ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg

Ziwipeak DOG is de perfecte keuze voor honden die genieten van de smaak van lamsvlees en tripe. Dit hoogwaardige voer is gemaakt van de beste ingrediënten en wordt op een unieke manier bereid. In plaats van conventioneel koken of drogen, wordt Ziwipeak luchtgedroogd. Dit moderne proces zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in de ingrediënten behouden blijven, terwijl schadelijke bacteriën worden geëlimineerd. Het luchtgedroogde proces van Ziwipeak DOG is een innovatieve draai aan een eeuwenoude techniek. Door de ingrediënten langzaam en voorzichtig te drogen, worden pathogene bacteriën zoals salmonella en listeria veilig geëlimineerd. Dit betekent dat je jouw hond met een gerust hart kunt voeden, wetende dat hij alle voedingsstoffen binnenkrijgt zonder risico op ziekte. De combinatie van lamsvlees en tripe geeft Ziwipeak DOG een heerlijke smaak die je trouwe viervoeter zeker zal waarderen. Bovendien is het voer vrij van kunstmatige toevoegingen, granen en vulstoffen, waardoor het ideaal is voor honden met voedselgevoeligheden. Met Ziwipeak DOG geef je jouw hond een voedzame en smaakvolle maaltijd waar hij dol op zal zijn.

Veelgestelde vragen ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg

Er is hondenvoer voor elke honden leeftijd. ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg is geschikt voor Elke levensfase.

Net zoals voor mensen is er ook biologische diervoeding beschikbaar. ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg is biologisch Nee.

Het voedingsadvies voor ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg is als volgt:

0

De voedingswaarde van ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg is als volgt:

0

De fabrikant van ZIWIPeak DOG gently air dried Tripe Lamb 1 kg geeft de volgende productkenmerken mee:

Geen kunstmatige geurstoffen | Glutenvrij | Geen kunstmatige kleurstoffen | Geen kunstmatige smaakstoffen | Geen conserveermiddel

Bekijk ook ander hondenvoer