Prins Procare Standaard-Fit 15 KG

Prins Procare Standaard-Fit 15 KG

5/5

Voor je hond wil je natuurlijk zo goed mogelijk zorgen. Daar hoort ook lekkere en gezonde voeding bij. Bij HuisdierenWiki vind je de beste voeding voor jouw hond. Op deze pagina vind je alle informatie over Prins Procare Standaard-Fit 15 KG. Bekijk de informatie hieronder om alle details te weten te komen.

Specificaties Prins Procare Standaard-Fit 15 KG

Merk

Prins

Leeftijd dier

Adult hond (2-8 jaar)

Biologisch

Nee

Voedingsadvies

zie verpakking

Voedingswaarde

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, suiker, gist, vitaminen en mineralen

Productkenmerken diervoeding

Geen specifiek productkenmerk

Omschrijving van Prins Procare Standaard-Fit 15 KG

ProCare Standaard-Fit is een perfecte keuze voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik. Deze voeding is speciaal samengesteld om jouw hond in optimale conditie te houden, dankzij het aangepaste energiegehalte. De voeding bevat hoogwaardige ingrediënten zoals zalmolie en FOS (fructo-oligo-sacchariden), die bijdragen aan een gezonde voeding voor jouw viervoeter. De zalmolie in deze voeding heeft vele voordelen voor de huid en vacht van je hond. Het helpt bij het behouden van een gezonde huid en zorgt voor een glanzende vacht. Daarnaast draagt het bij aan een optimale vertering van het voedsel, waardoor jouw hond alle voedingsstoffen optimaal kan opnemen. De FOS in deze voeding zorgt voor een evenwichtige darmflora, wat de spijsvertering van je hond ten goede komt. Met ProCare Standaard-Fit geef je jouw hond niet alleen een smakelijke maaltijd, maar ook een voeding die zijn algehele gezondheid ondersteunt. Jouw trouwe viervoeter zal genieten van een gezonde huid en vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. Kies voor Prins ProCare Standaard-Fit en geef jouw hond de voeding die hij verdient!

Veelgestelde vragen Prins Procare Standaard-Fit 15 KG

Er is hondenvoer voor elke honden leeftijd. Prins Procare Standaard-Fit 15 KG is geschikt voor Adult hond (2-8 jaar).

Net zoals voor mensen is er ook biologische diervoeding beschikbaar. Prins Procare Standaard-Fit 15 KG is biologisch Nee.

Het voedingsadvies voor Prins Procare Standaard-Fit 15 KG is als volgt:

zie verpakking

De voedingswaarde van Prins Procare Standaard-Fit 15 KG is als volgt:

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, suiker, gist, vitaminen en mineralen

De fabrikant van Prins Procare Standaard-Fit 15 KG geeft de volgende productkenmerken mee:

Geen specifiek productkenmerk

Bekijk ook ander hondenvoer