Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr

Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr

5/5

Voor je hond wil je natuurlijk zo goed mogelijk zorgen. Daar hoort ook lekkere en gezonde voeding bij. Bij HuisdierenWiki vind je de beste voeding voor jouw hond. Op deze pagina vind je alle informatie over Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr. Bekijk de informatie hieronder om alle details te weten te komen.

Specificaties Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr

Merk

Renske

Leeftijd dier

Adult hond (2-8 jaar)

Biologisch

Nee

Voedingsadvies

Voedingswaarde

simple

Productkenmerken diervoeding

Geen specifiek productkenmerk

Omschrijving van Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr

De Renske Variatiebox Kate is de perfecte keuze voor honden die houden van een gevarieerd menu. Deze doos bevat 12 heerlijke maaltijden van elk 395 gram, verdeeld in 4 smaken: kip, lam, kalkoen en eend. Jouw trouwe viervoeter zal genieten van de smaakexplosie die deze box te bieden heeft! Elke maaltijd in deze variatiebox is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten van de beste kwaliteit. De kip-, lam-, kalkoen- en eendenvlees worden gecombineerd met gezonde groenten en voedzame granen voor een evenwichtige voeding. Dit zorgt ervoor dat jouw hond alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om gezond en energiek te blijven. Bovendien is de Renske Variatiebox Kate vrij van kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Jouw hond krijgt alleen het beste, puur natuurlijk voedsel. De maaltijden zijn gemakkelijk te serveren en kunnen zowel warm als koud gegeven worden. Verwen jouw trouwe metgezel met deze heerlijke variatiebox en zie hoe hij smult van elke smaakvolle hap!

Veelgestelde vragen Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr

Er is hondenvoer voor elke honden leeftijd. Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr is geschikt voor Adult hond (2-8 jaar).

Net zoals voor mensen is er ook biologische diervoeding beschikbaar. Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr is biologisch Nee.

Het voedingsadvies voor Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr is als volgt:

De voedingswaarde van Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr is als volgt:

simple

De fabrikant van Renske Variatiebox Kate 12 x 395 gr geeft de volgende productkenmerken mee:

Geen specifiek productkenmerk

Bekijk ook ander hondenvoer