Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g

Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g

5/5

Voor je hond wil je natuurlijk zo goed mogelijk zorgen. Daar hoort ook lekkere en gezonde voeding bij. Bij HuisdierenWiki vind je de beste voeding voor jouw hond. Op deze pagina vind je alle informatie over Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g. Bekijk de informatie hieronder om alle details te weten te komen.

Specificaties Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g

Merk

Royal Canin

Leeftijd dier

Puppy (1-12 maanden)

Biologisch

Nee

Voedingsadvies

Zorg voor voldoende vers drinkwater

Voedingswaarde

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten,oliën en vetten, mineralen, gist, suikers.

Productkenmerken diervoeding

Geen specifiek productkenmerk

Omschrijving van Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g

Dit is de perfecte voeding voor jouw kleine puppy! De Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch is een volledige natvoeding speciaal ontwikkeld voor pups van kleine rassen met een volwassen gewicht van 1 tot 10 kg. Met deze voeding geef je jouw puppy de beste start in het leven. Deze voeding is samengesteld met de juiste balans van voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat jouw puppy alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling. Het bevat hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan sterke botten en spieren, een gezond immuunsysteem en een glanzende vacht. De Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch is niet alleen voedzaam, maar ook erg smakelijk. Jouw puppy zal genieten van de heerlijke smaak en textuur van deze natvoeding. Bovendien is het verpakt in handige pouches van 85 g, waardoor het gemakkelijk te doseren is en vers blijft. Geef jouw kleine pup de beste start met de Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch!

Veelgestelde vragen Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g

Er is hondenvoer voor elke honden leeftijd. Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g is geschikt voor Puppy (1-12 maanden).

Net zoals voor mensen is er ook biologische diervoeding beschikbaar. Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g is biologisch Nee.

Het voedingsadvies voor Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g is als volgt:

Zorg voor voldoende vers drinkwater

De voedingswaarde van Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g is als volgt:

Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten,oliën en vetten, mineralen, gist, suikers.

De fabrikant van Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch Hondennatvoer 12 x 85 g geeft de volgende productkenmerken mee:

Geen specifiek productkenmerk

Bekijk ook ander hondenvoer